Ny viktig information

Förändrade planer

Vi har på kort varsel behövt planera om bröllopet, läs mer om det här.

Vigsel

Vigsel kommer äga rum på adressen Hasseluddsvägen 111, Saltsjö-Boo. Mingel och bubbel från kl 14.00 och vigsel ca. kl 15.00

Information hur man hittar hit samt om parkeringsmöjligheter finns här.

Middag och fest

Kl. 16.00 kommer en buss föra oss till den lokal på Edövägen 2, Saltsjö-Boo där middag och festligheter kommer utspela sig.

Klädsel: Snyggt och bekvämt!

Vi är inte så jäkla fancy av oss, men vi uppskattar snygga människor.

OBS! Utomhusvigsel

Notera att vigseln kommer ske utomhus. Det kommer finnas tält och vi satsar på att vi ska ha fast mark att stå på, men om möjligt så medtag gärna paraply och eventuellt skor lämpliga för att gå några meter över gräs i.

Om ni skulle ha funderingar kring klädsel så hör gärna av er till vår styleguru Bettan.

Vi vill inte att våra gäster ska behöva slänga ut en massa stålar på kläder man aldrig kommer använda igen, det viktiga är att folk känner sig fina och bekväma och det kan man göra i en kostym om man har en sån, snygga byxor, en vanlig jävla skjorta eller en enkel sommarklänning.

Barn

Vi föredrar att fira dagen med våra vuxna vänner då kvällens beskaffenheter kanske inte passar sig för de yngre; men vi hoppas att alla hinner skaffa barnvakt för att kunna festa med oss så länge som möjligt.

Då vi gärna vill att alla i släkten ska få delta, så kommer ändå några yngre familjemedlemmar att vara närvarande under dagen.

Mat och dryck

Ryktesvis blir man hungrig av att gifta sig, så efter vigseln äter vi middag och dricker något gott tillsammans!

Efter middagen tänkte vi festa till det och då kommer vi sälja drycker av alla de slag till självkostnadspris fram till småtimmarna! Betalning sker via Swish eller "nota".

Presenter

Vi förväntar oss inga gåvor och har redan ett helt hem fyllt med brödrostar, korvstoppare och strykjärn. Givetvis är man välkommen att ge oss en present om man så önskar, men vi tänkte inte ägna oss åt presentöppning under kvällen. (Vi måste ju också få dricka öl!)

Skänk en slant till Boo Folkets Hus
Även om bygget av Boo Folkets Hus har dragit ut på tiden och vi inte är där fysiskt så betyder Folkets Hus mycket för oss. Medarbetarna där har möjliggjort att vi har lyckats styra om planerna för hela bröllopet på kort varsel. Känner man att man vill ge en gåva till brudparet men inte får någon omedelbar idé så välkomnar vi att man skänker ett bidrag till Boo Folkets Hus, t.ex. via Swish: 123 174 70 39. Märk gärna swishen med "Lina och Johan".